2021-12-21 07:33:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ma igazán ne vonj meg semmit magadtól, amiben örömödet leled

Napi horoszkóp december 21-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Érthetetlen az aggodalmad, amivel a mai napnak indulsz, hiszen most sincs több probléma, mint eddig volt. Az akadályok azért vannak, hogy leküzdjük őket. Eddig mindig így gondoltad, és most akaraterőddel és szellemi fölényeddel be is bizonyíthatod, hogy nem ismersz lehetetlent.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A boldogságodnak záloga, hogy mindent beszélj meg életed párjával! Ha nem így teszel, vagy nem ügyelsz a pontos megfogalmazásra, akkor félreértések okozhatnak heves vitákat közöttetek.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A legfontosabb most a kapcsolatok ápolása. Ez vonatkozik a szűkebb környezetedre, a házasságodra, szerelmi életedre, de a munkahelyi kapcsolataidra is. Most mindenhonnan kaphatsz segítséget, de fontos, hogy megmutasd önzetlenségedet. Amire nincs szükséged, add tovább másoknak.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A családi konfliktusokat lesz nehéz elkerülni. De talán nem is kerülgetni kell, inkább tisztázni kell a félreértéseket. Ha tiszta vizet öntesz a pohárba, a lelked is megnyugszik majd, és nyugodtan várhatod a karácsonyt.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Jobban jársz, ha akaratodat kedvességgel próbálod meg érvényesíteni, különösen a párjával nem tanácsos nyíltan szembeszállnod. Mintha minden erőteljesebb kérést csak arra érezne felszólításnak, hogy épp az ellenkezőjét tegye… Ha nem akarsz veszekedni, jobb, ha nem is akarod irányítani a mai napon.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A párod kötözködővé, veszekedőssé válhat ma. Talán ha kicsit lazítanál az otthoni elvárásokon, kevesebb alkalmat adhatnál a bosszankodásra. Nem kell mindennek tökéletesnek lennie. Ha engedsz a maximalizmusból, azzal kellemesebbé teheted majd az együtt töltött órákat.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha munkahelyi gondjaidra keresel megoldást, akkor jobb, ha kivársz egy darabig. Egyelőre csak figyelj, gyűjts információkat. Ha így teszel, akkor az új esztendőben majd megvalósíthatod a terveidet.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A mai nap a szeretetről és a viszontszeretetről szólhat. Add meg a módját! Pénzügyekkel most nem érdemes törődni: a nehézségek hamarosan megoldódnak. Új befektetésekkel, bravúros pénzügyi tranzakciókkal foglalkozni most esztelenség.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma igazán ne vonj meg semmit magadtól, amiben örömödet leled. Annál is inkább, mert munkahelyeden fokozott stressznek leszel kitéve: minél nagyobb erővel dolgozol, annál több ellenállásba ütközöl. Az év végi hajrá megviseli idegeidet. Testvéredtől, vagy egy rokonodtól is sok támogatást remélhetsz.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Bak szülötte híres arról, hogy remekül tudja beosztani az idejét és az erejét. Igazi „hosszútáv-futó”. Most azonban te is nagyon túlhajtottad magad, pedig még lenne teendőd bőven. Törődj bele, hogy segítség nélkül nem megy! Azt pedig persze el is kell tudni fogadni...

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az elmúlt időszak feszültsége téged is megviselt. Nagy megnyugvást találhatsz ma a lakberendezésben. Házadnak, szobádnak csinosítása valójában saját lelkednek rendbetételével áll kapcsolatban. Ami bent, az kívül is...

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Rokonaid, családtagjaid olyan igényeket támasztanak, amiknek nem lehet eleget tenni. Ha a béke érdekében mégis megpróbálod, lehet, hogy kudarcot vallhatsz. Állj a sarkadra és ha nehezedre esik is, de védd saját érdekeidet, és mondj nemet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: